Ljekarne Sokač-Osmak Našice

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Ortopedska i kućna pomagala Anatomska obuća
Anatomska obuća

Klompe LaPlume 2033

E-mail Ispis PDF

Opis:

Anatomske papuče s otvorenim kožnim svodom i izmjenjivim kožnim anatomskim uloškom. Podesivi remenčići olakšavaju prilagodbu papuča "vanserijskim" stopalima. Dolaze u plavoj, crvenoj, crnoj i bež boji i veličinama 36-42.

Cijena:

 

Klompe LaPlume 2012

E-mail Ispis PDF

Opis:

Ortopedske papuče s otvorenim kožnim svodom i izmjenjivim kožnim uloškom na gumenom potplatu. Karakteriziraju ih 3 remena "na čičak", koji omogućuju kvalitetnu prilagodbu papuča na deformirane, otekle noge ili one s višim risom. Dolaze u crnoj boji i veličinama 36-42.

Cijena:

 

Klompe LaPlume 2807

E-mail Ispis PDF

Opis:

Lake ortopedske papuče živahnog i modernog dizajna, koje zadržavaju sve značajke "ozbiljnijih" modela: kožni otvoreni svod s perforacijama, kožni izmjenjivi anatomski uložak, gumeni neklizajući potplat. Dolaze u raznim bojama i veličinama 35-42.

Cijena:

 

Klompe LaPlume 2439

E-mail Ispis PDF

Opis:

Ortopedske papuče s gumenim nekližućim potplatom, izmjenjivim kožnim anatomskim uloškom i svodom od prirodne kože, posebno pogodne za osobe koje imaju probleme s halux valgusom (izbočenje kosti nožnog palca) zbog bočnih otvora na "strateškim" mjestima. Dolaze u plavoj i crvenoj boji, i u brojevima 36-42.

Cijena:

 

Klompe LaPlume 1699

E-mail Ispis PDF

Opis:

Anatomska obuća izrađena od prirodne kože, koja diše zajedno sa stopalom i njome je opšiven cijeli potplat. Neklizajuća gumena baza potplata omogućuje stabilnost i prijanjanje uz podlogu, a dvostruko prošivanje prednjeg dijela štiti prste i povećava trajnost papuča. Dolaze u bež, plavoj, crnoj i bijeloj boji i veličinama 36-42.

Cijena:

 

Klompe LaPlume 2084

E-mail Ispis PDF

Opis:

Ortopedska obuća s poliuretanskim potplatom i kožnim svodom za stopalo, u koji su integrirana elastična područja radi veće udobnosti pri hodu i kod osoba s višim risom. Obrubljeni kalup s izmjenjivim kožnim ortopedskim uloškom. Dolazi u bijeloj, plavoj i crnoj boji i veličinama 36-46.

Cijena:

 

 

 

Klompe LaPlume 8047/C

E-mail Ispis PDF

Opis:

Anatomske papuče iz profesionalnog programa s mekanim poliuretanskim potplatom, posebno omekšanog na području ispod petne kosti, što smanjuje iritaciju i bolove pri nošenju kod osoba s petnim trnom. Svod za stopalo napravljen je od perforirane kože. Papuče imaju kalup s izmjenjivim kožnim ortopedskim uloškom, što ih čini posebno pogodnima za umetanje ortopedskih uložaka izrađenih po mjeri.

Cijena:

 

 

Klompe Kopitarna 2202

E-mail Ispis PDF

Opis:

Klompe za profesionalce sa svodom od prave perforirane kože koja olakšava disanje stopala, te drvenim termoizolacijskim i apsorpcijskim potplatom sa gumenim zglobom, koji omogućuje bolje prijanjanje i tijek hoda. Drvena baza je postavljena na poliuretansku podlogu, koja apsorbira udarce pri hodu, te onemogućuje klizanje po vodenim ili glatkim površinama. Klompe su dostupne u crnoj i bijeloj boji, u veličinama 35-47.

(www.kopitarna-sevnica.si)

 

Dr. Luigi papuče

E-mail Ispis PDF

Opis:

DrLuigi anatomske kućne papuče se lako skidaju, oblače i održavaju. Pospješuju cijeljenje i formiranje kostiju stopala, pružaju zaštitu od venskog stresa. Izrađene su od prirodnih materijala, osobito dijelovi koji dolaze u direktan doticaj s kožom. Papuče možete oprati u perilici rublja, veoma su izdržljive i udobne, dolaze u 8 boja i brojevima 36-46.

Ponudu nadopunjuju modeli u formi papuča, popularnih "japanki" i natikača u raznim bojama, izrađenih od prave kože. Krase ih iznimna udobnost, stabilnost i mogućnost nošenja u vanjskim uvjetima.

(www.drluigi.hr)

 

 


 

Klompe Biosoft 608

E-mail Ispis PDF

Opis:

Model za osobe užih stopala, dijeli platformu s modelom 601. S prilagođenom visinom pete, te mekanim, anatomski oblikovanim i kožom presvučenim gazištem, koje nudi odličnu amortizaciju pritiska stopala, za korištenje u kući ili na poslu. Neklizajući potplat omogućuje suvereno kretanje po svim podlogama. Model je dobavljiv u crnoj i bijeloj boji, u brojevima 36-42.

 
Više članaka...


Stranica 3 od 3

Proizvodi

Posjete Sadržajima : 1636982