Ljekarne Sokač-Osmak Našice

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Imam problem... Proljev Prolife kapsule/pastile/ampule

Prolife kapsule/pastile/ampule

E-mail Ispis PDF

Opis: Brojne su studije pokazale da nepravilne prehrambene navike (npr. prekomjerno konzumiranje vlakana i sirovog povrća), uzimanje antibiotika, konzumiranje zagađenih namirnica ili pića, često u probavnom sustavu uzrokuju neugodne smetnje kao što su proljev, zatvor ili nadutost, a ponekad i ozbiljne infekcije probavnoga sustava. Zajednički je uzrok svih ovih problema loše stanje flore probavnog sustava koja više ne može obavljati važne fiziološke funkcije, kao što je npr. zaštita od patogenih bakterija i sudjelovanje u probavi proteina, lipida i ugljikohidrata.

Prolife Probiotik suvremeni je regulator flore probavnoga sustava koji djeluje prirodno i nema štetnih učinaka. Ovaj dijetetski proizvod sadrži preporučenu dozu vitamina B skupine, Lactobacillus sporogenes (lactospore) i glukooligosaharid (bioecolians).

Sastav:

  • Lactobacillus sporogenes (Bacillus coagulans) je mikroorganizam u obliku "aktivne spore" koji je prvi put izoliran i opisan 1933. godine. S obzirom na svoje svojstvo da proizvodi mliječnu kiselinu ubraja se u porodicu laktobacila, ali za razliku od drugih bakterija iz te porodice ne inaktivira se u želucu zbog čega brzo i djelotvorno poboljšava stanje bakterijske flore.
  • Glukooligosaharidi pripadaju skupini kratkih šećera (oligosaharida). Čovjekov ih probavni sustav ne apsorbira, stoga nisu dodatan izvor energije. Kroz probavni sustav prolaze u nepromijenjenu obliku, stimuliraju enzimatske procese u probavi škroba, celuloze i vlakana te sprječavaju njihov zastoj i fermentaciju.
  • Vitamini B skupine (B1, B2, B6, B12) su neophodni za opće zdravlje našega organizma.
Prolife kapsule

Pakiranje/Doziranje: 20 kapsula,  2 kapsule dnevno, po mogućnosti natašte. Djeci se preporučuje 1 kapsula dnevno.  Moguće je sadržaj kapsule otopiti u mlakoj ili toploj, nikako vrućoj tekućini (voda, mlijeko) 

Prolife pastile

Pakiranje/Doziranje: 24 pastile, 1 do 2 pastile dnevno prema potrebi otopiti u ustima ili sažvakati.

Prolife suspenzija

Sadrži pet tipova živih mliječnokiselinskih bakterija, glukooligosaharid, pivski kvasac i vitamine B skupine. Poseban suvremeni sustav zatvarača-spremnika omogućuje pripremu suspenzije liofiliziranog pripravka neposredno prije uporabe.

Pakiranje/Doziranje: 7 ampula,  1x dnevno natašte

(www.tegobe.com)

 

 

Proizvodi

Posjete Sadržajima : 1636981